:: اخبار

برگزاری هشتمین پیش‌نشست دومین همایش آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌پایدار

❇️ برگزاری هشتمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌پایدار با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با عنوان «نقش هوش مصنوعی در نظام آموزشی حوزه ارتباطات و رسانه»

برگزاری هفتمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌پایدار

برگزاری هفتمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌پایدار با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با عنوان «واکاوی نقش معماری دیجیتال در فرایند طراحی معماری و بازبینی نقش آن در معماری اسلامی»

ششمین پیش‌نشست آینده‌پژوهی با موضوع «هوش مصنوعی و آینده آموزش و پژوهش: مروری بر مفاهیم و چگونگی به‌کارگیری ابزارهای هوشمندسازی شده» در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.