برگزاری هشتمین پیش‌نشست دومین همایش آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌پایدار

برگزاری هشتمین پیش‌نشست دومین همایش آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌پایدار

❇️ برگزاری هشتمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌پایدار با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با عنوان «نقش هوش مصنوعی در نظام آموزشی حوزه ارتباطات و رسانه»

هشتمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی با موضوع «نقش هوش مصنوعی در نظام آموزشی حوزه ارتباطات و رسانه» در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی، هشتمین پیش‌نشست این همایش با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، با موضوع «نقش هوش مصنوعی در نظام آموزشی حوزه ارتباطات و رسانه» با سخنرانی دکتر یوسف خجیر، استادیار دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با دبیری فرزاد معافی غفاری، عضو هیأت‌علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره، برگزار خواهد شد.

دومین همایش بزرگ آیند‌ه‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار که در آذرماه 1402 برگزار می‌شود، با همکاری استادان و متخصصان دانشگاهی و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه‌ها و با حمایت معاونت پژوهشی و همراهی سه دانشکده هنر، معماری و شهرسازی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره انجام می‌پذیرد. در هر یک از این 15 پیش‌نشست، به تبیین راهکارهایی برای همراهی و حضور دانشگاه و نظام آموزش عالی هنر – معماری – شهرسازی – فرهنگ - ارتباطات و رسانه در چشم‌انداز دانشگاه‌های آینده جهان اسلام پرداخته می‌شود.

گفتنی اینکه این نشست سه‌شنبه 23 آبان از ساعت 10 تا 11:30 در سالن کنفرانس دانشگاه سوره واقع در طبقه سوم ساختمان مرکزی برگزار خواهد شد. حضور تمامی استادان، دانشجویان و پژوهشگران در این جلسه، با رعایت قوانین دانشگاهی آزاد و رایگان است و به شرکت‌کنندگان گواهی حضور اعطا می‌شود.

- زمان: سه شنبه ۱۴۰۲/۰۸/۲۳
     ساعت برگزاری: ۱۰ تا ۱۱:۳۰

- مکان: دانشگاه سوره، طبقه سوم، سالن کنفرانس

- به شرکت‌کنندگان در این نشست گواهی حضور اهدا خواهد شد.