:: اخبار

نهمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار با عنوان «آموزش سینما در افق پیش‌رو و مسیر تغییرات تکنولوژی: تجربه یا خلاقیت»، برگزار شد. در این نشست، عضو هیئت‌علمی دانشگاه هنر بر تغییر مسیر آموزش سینما با استفاده از هوش مصنوعی، تأکید کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی، در این نشست «دکتر مسعود سفلایی شهربابک»، عضو هیأت‌علمی دانشگاه هنر به‌عنوان سخنران و «دکتر سمیه رمضان ماهی»، عضو هیأت‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان دبیر نشست حضور داشتند.

آخرین فرصت ارسال اصل مقالات به دومین همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه‌ی پایدار

نظر به تقویم زمانی همایش، به استحضار می‌رساند،  مهلت ارسال اصل مقالات از طریق ثبت در سامانه، تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ ۲۹ آبان ۱۴۰۲ است، لذا مستدعی است همکاری مقتضی را در این خصوص مبذول بفرمایید تا مراحل داوری، اصلاحات احتمالی و اعلام نتیجه طبق پیش‌بینی دبیرخانه محقق شود.