این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

کنداکتور دومین همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه‌ پایدار

ارسال شده در تاریخ :
کنداکتور دومین همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه‌ پایدار

کنداکتور دومین همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه‌ پایدار از سوی دبیرخانه همایش اعلام شد

دومین همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه‌ پایدار
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، دومین همایش ملی آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار با حمایت و همکاری نهادها و مرکزهای علمی و پژوهشی 29 آذرماه در فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره رویداد ملی آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار دریافت مقاله‌های پژوهشگران را از تیرماه 1402 آغاز کرد و با برگزاری بیش از 10 پیش‌نشست علمی و تخصصی در حوزه‌های هنر، معماری، شهرسازی، ارتباطات و فرهنگ به گردآوری دستاوردهای علمی و تخصصی دست‌یافت.

این رویداد به دبیری دکتر مهران هوشیار عضو هیأت‌علمی و مدیر گروه مطالعات عالی دانشکده هنر و همکاری معاونت پژوهشی و همیاری تمامی همکاران دانشگاهی، شرکت‌ها، مؤسسات علمی، آموزشی و تخصصی انجام گرفت.

اکنون پس از برگزاری بیش از 10 پیش نشست، در ایستگاه پایانی دومین همایش ملی آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، با همکاری 23 موسسه آموزشی، علمی، سازمان‌ها و دانشگاه‌های معتبر کشور مقالات برگزیده در رشته‌های هنر، معماری، شهرسازی، ارتباطات و رسانه در پنل‌های تخصصی توسط استادان صاحب‌نظر ارائه‌شده و ضمن جمع‌بندی، به داوری برگزیدگان این رویداد ملی پرداخته می‌شود.

گفتنی است همایش ملی آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار روز چهارشنبه 29 آذرماه از ساعت 9 تا 17 در تالار ایران فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

- تالار فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی
- چهارشنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲
- ساعت ۹ تا ۱۷

نمایه ISC

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)