پیش نشست معماری مدل‌هایی با ساختار افقی در دنیای چهارم برگزار می‌شود

پیش نشست معماری مدل‌هایی با ساختار افقی در دنیای چهارم برگزار می‌شود

پنجمین پیش نشست دومین همایش «آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار» هشتم آبان در سالن کنفرانس دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی، پنجمین پیش نشست این همایش با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، با موضوع «معماری مدل‌هایی با ساختار افقی در دنیای چهارم» با سخنرانی دکتر سید غلامرضا اسلامی، عضو هیأت علمی دانشگاه سوره و به دبیری دکتر امیرمسعود دباغ، عضو هیأت علمی دانشگاه سوره، برگزار خواهد شد.

دومین همایش بزرگ آیند‌ه‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار به پشتوانه استادان و متخصصان دانشگاهی و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی-پژوهشی معتبر کشور در آذرماه 1402 برگزار می‌شود؛ برای این همایش 15 پیش نشست با حمایت معاونت پژوهشی و همراهی سه دانشکده هنر، معماری و شهرسازی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با محورهای تبیین راهکارهایی برای همراهی و حضور دانشگاه و نظام آموزش عالی هنر – معماری – شهرسازی – فرهنگ - ارتباطات و رسانه در چشم‌انداز دانشگاه‌های آینده جهان اسلام پیش‌بینی‌شده است.

گفتنی اینکه این نشست دوشنبه 8 آبان از ساعت 9 تا 11 در سالن کنفرانس دانشگاه سوره واقع در طبقه سوم ساختمان مرکزی برگزار خواهد شد. حضور تمامی استادان، دانشجویان و پژوهشگران در این جلسه، آزاد و رایگان است و به شرکت‌کنندگان گواهی حضور اعطا می‌شود.