خلاقیت و تخیل در آینده‌پژوهی

خلاقیت و تخیل در آینده‌پژوهی

دومین پیش نشست همایش آینده‌پژوهی با موضوع «خلاقیت و تخیل در آینده‌پژوهی» برگزار می‌شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی، به مناسبت آغاز دومین همایش بزرگ آیند‌ه‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار در دانشگاه سوره که به پشتوانه استادان و متخصصان دانشگاهی و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی-پژوهشی معتبر کشور در آذرماه 1402 برگزار خواهد شد؛

5 پیش نشست برای این همایش با حمایت معاونت پژوهشی و همراهی سه دانشکده هنر، معماری و شهرسازی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با محورهای تبیین راهکارهایی برای همراهی و حضور دانشگاه و نظام آموزش عالی هنر – معماری – شهرسازی – فرهنگ - ارتباطات و رسانه در چشم‌انداز دانشگاه‌‌های آینده جهان اسلام؛ پیش‌بینی‌شده است.

دومین پیش نشست این همایش با همکاری دانشکده هنر و معاونت پژوهشی با موضوع «خلاقیت و تخیل در آینده‌پژوهی» مورخ شنبه 15 مهرماه 1402 از ساعت 13 تا 15 در سالن کنفرانس دانشگاه سوره واقع در طبقه سوم ساختمان مرکزی برگزار خواهد شد.

امکان حضور برای استادان، دانشجویان و پژوهشگران در این جلسه، آزاد و رایگان است و به شرکت‌کنندگان گواهی حضور اعطا خواهد شد.