نخستین پیش نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار در دانشکده فرهنگ و ارتباطات

به مناسبت آغاز دومین همایش بزرگ آیند‌ه‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار نخستین پیش نشست این همایش برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه سوره به مناسبت آغاز دومین همایش بزرگ آیند‌ه‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار در دانشگاه سوره که به پشتوانه استادان و متخصصان دانشگاهی و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی-پژوهشی معتبر کشور در آذرماه 1402 برگزار خواهد شد؛ 15 پیش نشست برای این همایش با حمایت معاونت پژوهشی و همراهی سه دانشکده هنر، معماری و شهرسازی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با محورهای تبیین راهکارهایی برای همراهی و حضور دانشگاه و نظام آموزش عالی هنر – معماری – شهرسازی – فرهنگ - ارتباطات و رسانه در چشم‌انداز دانشگاه‌های آینده جهان اسلام؛ پیش‌بینی‌شده است. اولین پیش نشست دانشکده فرهنگ و ارتباطات با موضوع «تأثیر هوش مصنوعی بر آموزش عالی» در تاریخ 24 تیرماه 1402 از ساعت 10:30 الی 12:30 در محل سالن کنفرانس دانشگاه سوره واقع در طبقه سوم ساختمان مرکزی برگزار خواهد شد.